Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ворскла зіграє з Шахтарем у фіналі Кубка України

Ворскла зіграє з Шахтарем у фіналі Кубка України

Сьогодні, 15 травня, у Рівному відбудеться фінал Кубка України з футболу – полтавська «Ворскла» зіграє з донецьким «Шахтарем». Гра розпочнеться о 19:00.


Про це інформує УАФ.


Це протистояння назвали Матчем вдячності Силам оборони України. Усі кошти від продажу квитків буде перераховано на потреби військових.


Зазначимо, що полтавська команда, яка є номінальним господарем матчу, втретє виступить у кубковому фіналі. Здобути трофей їм вдалося у 2009 році після перемоги над «Гірниками» (1:0). Своєю чергою «Шахтар», 13-разовий володар титулу, у вирішальному кубковому матчі у 20-те.


На шляху до нинішнього фіналу «Ворскла» обіграла харківський «Металіст 1925» (3:0), київську «Оболонь» (3:0) та житомирське «Полісся» (1:0). Донеччани були сильнішими за рівненський «Верес» (3:0), «Вікторію» з Сум (3:0) та одеський «Чорноморець» (4:1).


Нагадаємо, що 13 кубкових трофеїв також має чинний переможець змагань київське «Динамо», яке у фіналі 2021 року взяло гору над луганською «Зорею» завдяки голу Віктора Циганкова у додатковий час (1:0). 2022 року турнір було завершено достроково і фінал не відбувся, а 2022-2023 роках розіграш не проводився.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background