Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Віталій Андронов залишив пост головного тренера жіночої збірної України з гандболу

Віталій Андронов залишив пост головного тренера жіночої збірної України з гандболу

Несподіване для багатьох рішення прийняв головний тренер жіночої збірної України з гандболу. Віталій Андронов працював з командою з 2021 року, але кілька днів тому написав заяву про звільнення. 

Під керівництвом Андронова Україна вперше за 14 років потрапила до фінальної частини чемпіонату світу. Можливо, причиною залишити команду є поєднання двох посад – головного тренера «Галичанки» та національної збірної. Для Федерації гандболу таке рішення було несподіваним. Тим більше, що скоро команда повинна зіграти зі збірною Ізраїлю у відборі до чемпіонату Європи. 

Рішення про нового головного тренера України буде прийматися вже після поєдинку з Ізраїлем. За словами президента Федерації Віталія Мельника всі необхідні міри по організації чергового збору виконані. Зараз основна увага до підготовки команди до першого матчу відбору, а вже після нього Федерація визначиться з головним тренером збірної. У ролі виконувача обов'язків головного тренера обрали Бориса Чижова, який керував збірною в 2020-2021 роках.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background