Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

У Тбілісі завершився Кубок світу з фехтування: як виступили українки

У Тбілісі завершився Кубок світу з фехтування: як виступили українки

У Тбілісі (Грузія) завершився Кубок світу з фехтування. Серед українок найкращими стали Анна Тараненко та Дарія Миронюк, які змогли вийти до 1/16 фіналу турніру.


Про це повідомляє Національна федерація фехтування України.


Зазначається, що у групі Анна та Дарія виграли п’ять із шести поєдинків і відтак напряму вийшли до 1/32-ої. На цій стадії Миронюк перемогла француженку Еммі Нель (15:5), коли Тараненко була сильнішою за «нейтральну» Анну Соловьєву (1:15).


Наступний етап жодна з українських рапіристок подолати не змогла: Анна програла другому номеру посіву й майбутній чемпіонці, Аліче Вольпі (8:15) з Італії, а Дарія – лідерці турнірної сітки та майбутній володарці «бронзи», ще одній італійці Мартіні Фаваретто (4:15). Так, Анна стала 26-ою, а Дарія зупинилась на 27-ій позиції.


Інші українки – Катерина Буденко, Ольга Сопіт і Вікторія Горпенченко – подолали груповий раунд, але не змогли пройти кваліфікаційний тур прямого вибування. У фінальному поєдинку відбору Горпенченко та Буденко програли «нейтральним» Поліні Козаєвій (7:15) і Марті Март’яновій (8:15) відповідно, а Сопіт не впоралась із німкенею Лукою Сарою Голланд-Кунц (10:15). У підсумку Вікторія посіла 87-ме місце, Ольга – 94-те, а Катерина – 96-те. 


У командних змаганнях збірна України в складі Тараненко, Миронюк, Буденко та Сопіт посіла підсумкову 13-ту позицію. Українки програли Китаю (19:45) в 1/8 фіналу, після чого зазнали поразки від іспанок (36:45) та виграли в Австрії (45:24).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background