Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

У Мінцифри очікують на прискорення розгляду законопроєкту про ліквідацію КРАІЛ

У Мінцифри очікують на прискорення розгляду законопроєкту про ліквідацію КРАІЛ

У Міністерстві цифрової трансформації розраховують, що Верховна Рада прискорить питання розгляду законопроекту №9256 щодо ліквідації Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ). 


Про це інформує LIGA.net.


«Ми послідовно цифровізуємо державу, і КРАІЛ не є винятком. Зараз наші спільні зусилля зосереджені на впровадженні системи онлайн-моніторингу, онлайн-отримання ліцензій на діяльність та обладнання тощо. Сподіваємося, що після переходу КРАІЛ у “цифру” парламент прискорить розгляд законопроєкту №9256», – прокоментували у відомстві.


Про необхідність ліквідації регулятора ще у березні 2023-го заявляв міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, це дозволить позбутися людського фактора у видаванні ліцензій гральному бізнесу.


Сам проєкт закону про внесення змін до деяких законів України щодо організації та проведення азартних ігор та лотерей був зареєстрований 1 травня. 


Федоров вважає, що у разі підтримки документа процес видавання ліцензій стане автоматичним і відбуватиметься за чіткими критеріями.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background