Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усман хоче реванш з Едвардсом

Усман хоче реванш з Едвардсом

Колишній чемпіон напівсереднього дивізіону UFC американець Камару Усман хоче провести негайний реванш проти британця Леона Едвардса у Великобританії у 2023 році.

Про це повідомляє TMZ.

«Що ще має сенс? Я маю на увазі, подивіться на дивізіон. Ні, це абсолютно точно те, що станеться далі. Я розмовляв з Даною, подивимося. Я дозволю йому робити свою роботу, і ми подивимося, яка дата має сенс. Це буде в наступному році. Я збирався спробувати втиснути один бій в цьому році, але він, ймовірно, буде в наступному році, і я хочу поїхати в Англію», — наголосив Усман.

Коментуючи перемогу Едвардса у їх останньому поєдинку, де Усмана було нокаутовано у 5 раунді, він сказав:

«Це був відмінний удар. Відмінний постріл. Знімаю капелюх перед Леоном. Це сталося. У цьому спорті прекрасно те, що таке трапляється, але ми забуваємо, що насправді відбувалося в тому бою, так що я зовсім не засмучений».

Нагадаємо, на турнірі UFC 278 Едвардс нокаутував у 5 раунді нокаутував Усмана, ставши новим володарем титулу в напівсередньому дивізіоні.

Це вже не перша їхня зустріч, раніше вони проводили бій в рамках турніру UFC on FOX 17 в грудні 2015 року. Тоді перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Усман.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background