Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усик знає, як впоратися з Ф’юрі – Красюк

Усик знає, як впоратися з Ф’юрі – Красюк

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика, вважає, що українець готовий до бою з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі.


Про це повідомляє Fight News.


За його словами, габарити у боксі не відіграють особливого значення.


«Багато хто, включаючи Дерека Чісора, вірить, що габарити багато значать. Але мій досвід і чуйка кажуть мені, що головне – не розміри, а навички, настрій, психологія, боксерський IQ. Ось що приводить тебе до перемоги.


У Тайсона Фьюрі є все: боксерський IQ, навички, швидкість, футворк, досвід, він знає, як імпровізувати в рингу, і у нього є габарити. У Усика є все те ж саме, крім габаритів. Але у нього є дещо з минулого: екстраординарний аматорський досвід», – зазначив Красюк.


Промоутер зауважив, що в Усика немає жодних вагань.


«Усик цілком готовий битися, і він знає, як впоратися з Тайсоном. Так що щодо цього бою я почуваюся впевненим і розслабленим. Мене турбує тільки те, щоб ми влаштували цей поєдинок», – підкреслив він.


Нагадаємо, поєдинок Усика та Ф’юрі планували організувати 23 грудня, однак «Циганський король» не встигне підготуватися до цього часу після поєдинку з екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну.


Пізніше Красюк повідомив, що об’єднавчий бій між Олександром та Тайсоном буде проведено на початку 2024 року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background