Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усик впевнений у перемозі над Ф'юрі

Усик впевнений у перемозі над Ф'юрі

Український боксер Олександр Усик впевнений у перемозі над британцем Тайсоном Ф'юрі у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. 


Про це цінформує Sky Sports.


«По-перше, не “якщо” я виграю, а “коли” виграю. Коли я йду спати, то уявляю, як боксую та переможно піднімаю руки. Я просто вірю, що можу виграти», – відзначив українець.


Також Усик також розповів, як реагує на образи з боку Ф'юрі.


«Я заліз йому в голову, і тепер замість мене він думає про кролика. Продовжуй думати, брате. Я слухав Емінема багато років, його мама називала його білим кроликом. Не знаю, мені подобається цей репер. Тоні Белью якось сказав, що я звір у боксі, я відповів: “Ні, я просто білий кролик”», – додав Олександр.


Нагадаємо, поєдинок Усика та Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року. Бій у саудівському Ер-Ріяді між українцем та британцем визначить першого в історії абсолютного чемпіона світу в гевівейті в епоху чотирьох поясів. Опцію на бій-відповідь зможуть активувати обидва боксери.


У серпні 2023-го українець провів обов'язковий захист чемпіонських поясів. Нокаутом у дев'ятому раунді Усик здолав британського претендента за лінією WBA Даніеля Дюбуа.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background