Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усик прокоментував майбутній бій Фʼюрі проти Нганну

Усик прокоментував майбутній бій Фʼюрі проти Нганну

Чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександр Усик впевнений у перемозі володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі в бою проти екс-чемпіона UFC Френсісс Нганну.


Про це повідомляє Fightnews.info.


«Для Тайсона Ф’юрі бій з Нганну – це булка з маслом. Я виключно говорю з погляду боксу. Коли люди кажуть, що Нганну може десь бахнути, і воно прилетить – так, він може це зробити. Але як ти можеш зробити це з двометровим гігантом, у якого за плечима 20 років у боксі? 


І проти нього б’ється хлопець, у якого немає жодного поєдинку в статусі боксера. Так, як боєць UFC він крутий чемпіон, конкретно я не кажу, що він якийсь лівий. Він є чемпіоном UFC, але UFC це не бокс», – наголосив українець.


На думку Усика, «Циганський король» стовідсотково переможе у поєдинку, не особливо напружуючись. 


«Якщо щось зміниться під час бою – умовно, Ф’юрі лежатиме на підлозі, то я запишу відео і скажу: “Ні фіга собі, я наморосив, а тут, виявляється, таке”. Так, я визнаю, що помилився, але треба дочекатися. Подивимося», – додав Олександр.


Нагадаємо, Усик та Ф’юрі вже підписали контракт на бій за абсолютний титул у суперважкій ваговій категорії. Провести його планують 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії. 


Однак точну дату івенту буде оголошено після поєдинку Тайсона з Фенсісом, який відбудеться 28 жовтня у Саудівській Аравії. На кону не стоятиме титул WBC.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background