Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усик про майбутній поєдинок з Фʼюрі: У мене є свої плани на Тайсона

Усик про майбутній поєдинок з Фʼюрі: У мене є свої плани на Тайсона

Володар поясів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував майбутній бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті проти володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі.


Про це пише The Ring.


«Пояс The Ring? Він виглядає добре, і значить для мене багато, адже отримати цей пояс і заслужити на такий рейтинг дуже нелегко. Але я б’юсь не за гроші. Я борюся за спадщину», – зазначив українець.


Усик наголосив на тому, що у надважкій вазі не було подібних поєдинків з 1999 року, тому захист чемпіонства дуже важливий для нього. 


«Я знаю історію. Завоювання цього поясу стане найважливішим досягненням у моїй кар’єрі», – сказав Олександр.


Він додав, що не думає про суперника, не дивиться на те, як Фʼюрі діє, і що робить. Українець підкреслив, що готується до всього.


«Мене не хвилює, що про мене думає Ф’юрі. Він може як недооцінити, так і переоцінити мене. Але мені все одно. У мене є свої плани на Тайсона і свої переваги, про які він не знає», – резюмував український боксер.


Нагадаємо, поєдинок Усик – Ф’юрі офіційно відбудеться 17 лютого у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). На кону буде звання абсолютного чемпіона у хевівейті. Спеціальним гостем заходу стане Леннокс Льюїс. В андеркарді цього мегафайту пройде сім боїв.


Останній раз Усик виходив на ринг 27 серпня у польському Вроцлаві. Тоді українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.


Ф’юрі вийшов переможцем з бою проти Нганну – роздільним рішенням суддів. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background