Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Усик хоче рівного розподілу за бій з Фʼюрі, але це неправильно – Арум

Усик хоче рівного розподілу за бій з Фʼюрі, але це неправильно – Арум

Чемпіон світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у суперважкій вазі Олександр Усик хоче рівного розподілу доходів у поєдинку з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Про це розповів промоутер Боб Арум.

Відомо, що зараз сторони очікують на пропозиції від інвесторів із Саудівської Аравії, які планують фінансово забезпечити проведення бою.

«Бійці погодилися битися. Я говорив з Френком Ворреном. Ми даємо їм час до кінця тижня, щоб вони прийшли з пропозицією. Я думаю, ми її отримаємо. Якщо цього не станеться, то битимемося на Вемблі. І тоді нам доведеться говорити про відсотки, тому що Усик хоче 50/50. Це неправильно, якщо бій відбудеться на Вемблі, тому що в бою буде 95 000 британців і великі британські гроші за перегляд, так що Тайсон заслуговує на левову частку», — підкреслив Арум.

Він додав, що цього не станеться, якщо прийдуть інвестори з Саудівської Аравії.

«Вони укладають угоди з кожним з бійців. Нас запевнили, що пропозиція надійде цього тижня. Я повірю, коли побачу її, але вони вже так домовлялися у минулому», — резюмував промоутер.

Нагадаємо, об’єднавчий двобій між Усиком та Ф’юрі може відбутися у лютому чи березні цього року. За словами промоутера Олександра Красюка, найефективнішою робочою датою для бою з Ф’юрі є 4 березня.

Крім того, довгоочікуваний поєдинок може включати пункт про реванш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background