Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна вирвала нічию у матчі з Уельсом у кваліфікації ЧЄ-2025

Україна вирвала нічию у матчі з Уельсом у кваліфікації ЧЄ-2025

Жіноча збірна України з футболу внічию зіграла у протистоянні з Уельсом у 4-му турі першої стадії кваліфікації чемпіонату Європи-2025 – 2:2. 


На 34-й хвилині матчі українки повели у рахунку завдяки зусиллям Яни Калініної. Втім, на 74-й хвилині Кейлі Бартон реалізувала пенальті і відновила паритет, а через три хвилини Джессіка Фішлок прицільно пробила з-за меж штрафного майданчика і вивела валлійок вперед.


«Синьо-жовті» не здалися і зрівняли рахунок у компенсований час – на 90+7-й хвилині Ніколь Козлова замкнула подачу з правого флангу.



Футбол. Жінки. ЧЄ-2025. Кваліфікація. Ліга B. Група 4. Четвретий тур

  • Україна – Уельс – 2:2 (1:0).


Наразі Україна з 5-ма очками посідає третє місце у групі 4 Дивізіону B. Українки на три очки відстають від Уельсу та на чотири – від Хорватії. 12 липня команда Пятенка зіграє з Косовом.


Нагадаємо, відповідно до регламенту, команди, які посядуть перші місця в чотирьох групах Ліги В, і дві найкращі команди, які посядуть другі місця в Лізі В, зіграють проти двох інших команд, які посядуть другі місця, і чотирьох команд, які посядуть третє місце в Лізі В. Шість команд, які подолають цей бар’єр плей-оф, зіграють на останньому відбірковому етапі проти суперників, які пройдуть шляхи А та С. Сім найкращих зрештою кваліфікуються на Євро-2025. Два раунди плей-оф відбудуться у жовтні — грудні 2024 року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background