Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна зіграє з Італією у матчі відбору на Євро-2024: Ребров назвав склад команди

Україна зіграє з Італією у матчі відбору на Євро-2024: Ребров назвав склад команди

Сьогодні, 20 листопада, на стадіоні «БайАрена» у Леверкузені (Німеччина) збірна України проведе номінально домашній матч відбору Євро-2024 у групі С проти команди Італії. Початок – о 21:45 за київським часом.


Про це інформує УАФ.


Відомо, що у поєдинку проти Італії команда Сергія Реброва гратиме наступним складом:


1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Валерій Бондар, 4. Олександр Сваток, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Георгій Судаков, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Данило Сікан, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Піхальонок, 19. Олександр Тимчик, 20. Олександр Зубков, 21. Владислав Дубінчак, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.


З тих футболістів, які зараз перебувають у таборі синьо-жовтих, до заявки не потрапили Максим Таловєров, Єгор Назарина та Олександр Караваєв.


Додамо, що матч Україна – Італія обслужить іспанська бригада арбітрів на чолі з Хесусом Хілем Мансано. Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам VAR.


За всю свою історію збірна України дев'ять разів зустрічалася з командою Італії і лише двічі не програла. Різниця м'ячів – 4:17.


Турнірне становище у відбірковій групі С: 

  • Англія – 17 очок (після 7-ми ігор),
  • Італія – 13 (7), 
  • Україна – 13 (7), 
  • Північна Македонія – 7 (7),
  • Мальта – 0 (8).

Варто зауважити, що українцям для виходу до фінальної частини Євро-2024 у цій зустрічі необхідно тільки перемагати, а італійців влаштує будь-який інший результат.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background