Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Україна обіграла Ісландію та вийшла на Євро-2024

Україна обіграла Ісландію та вийшла на Євро-2024

Збірна України завдала поразки команді Ісландії у фіналі плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи – 2:1. Таким чином, підопічні Сергія Реброва вийшла на Євро-2024.


У першому таймі мʼячем володіли українці, однак суперники відповідали високим пресингом На 30-й хвилині поєдинку Альберт Гудмундссон несподівано пробив з-за меж штрафного майданчика, відкривши рахунок. З 9-ть хвилин Роман Яремчук ззабив після пасу Віктора Циганкова, проте гол скасували через офсайд.


Після перерви «синьо-жовтим» вдалося відігратися. На 54-й хвилинці Циганков точно пробив у нижній кут воріт ісландців, а під завісу зустрічі (84-а хвилина) Михайло Мудрик у дотик замкнув пас Судакова та приніс перемогу синьо-жовтим.


Кваліфікація на чемпіонат Європи-2024. Плей-оф. Фінал

  • Україна – Ісландія – 2:1 (0:1).


На ЧЄ-2024 збірна України гратиме у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією. 


Розклад матчів

  • 17 червня о 16:00 Румунія – Україна (1-й тур)
  • 21 червня о 16:00 Словаччина – Україна (2-й тур)
  • 26 червня о 19:00 Україна – Бельгія (3-й тур).


Залежно від підсумкової позиції України в групі, перший матч у плей-оф збірна проведе 30 червня, 1 або 2 липня. До 1/8 фіналу вийдуть по дві топкоманди з кожного квартету, а також чотири найкращі збірні на третіх місцях.


Нагадаємо, Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background