Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Вайлдер вийде на ринг проти Андерсона 3 серпня

Вайлдер вийде на ринг проти Андерсона 3 серпня

Колишній чемпіон світу у хевівейті Деонтей Вайлдер зустрінеться в ринзі з ще одним американцем Джаредом Андерсеном у Лос-Анджелесі на BMO Stadium 3 серпня.


Про це повідомив голова Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Турки Аль-Аш-Шейх, передає Ringnews 24.


«Талановитий Джаред Андерсон зараз з нами на сезонному турнірі Ер-Ріяда 3 серпня в Лос-Анджелесі проти “Бронзового бомбардувальника” Деонтея Вайлдера – якщо він буде готовий на той час битися після бою 1 червня проти Чжана Чжилея.


Я завжди вірю, що бокс буде на піку популярності, коли у вас будуть молоді американські надважковаговики, такі як Джаред Андерсон, в талант і перспективне майбутнє якого я також вірю. Моя йому порада: зосередьтеся на своєму майбутньому, тренуваннях і цілеспрямованості, і ви досягнете своїх цілей», – сказав він.


Нагадаємо, в останньому своєму поєдинку Андерсон переміг бельгійця Ріяда Мері. Тоді Джаред володів ініціативою весь бій та виграв одноголосним рішенням суддів.


Вайлдер та Чжилей офіційно проведуть бій 1 червня у Саудівській Аравії. Також у рамках масштабного вечора боксу між промоутерськими компаніями Queensberry та Matchroom на ринг вийдуть британський супертяж Даніель Дюбуа та обов’язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background