Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

U-19: Збірна України у півфіналі Євро-2024 поступилася Франції

U-19: Збірна України у півфіналі Євро-2024 поступилася Франції

Юнацька збірна України зазнала поразки від одноліток Франції у півфінальному поєдинку Євро-2024 (U-19). Гра проходила в Белфасті на стадіоні «Віндзор Парк».


Перший тайм пройшов без забитих мʼячів. У суперників «синьо-жовтих» було кілька моментів для голів, однак цього так і не сталося. Підопічні Дмитра Михайленка своєю чергою також могли відзначитися, однак Олексій Гусєв ударом здалеку влучив у перекладину.


У другому таймі французи все ж влучили – Валентин Атангана (61) відкрив рахунок після подачі Сенни Меюлю з кутового. На 74-й хвилині нашу команду після удару Крупі виручила стійка. У компенсований час уже Владислав Крапивцов не дозволив Крупі забити боковими «ножицями». І все ж українці мали шанс відігратися, але удар Тімура Тутєрова з лівого флангу пройшов повз дальню стійку.


Тож у підсумку команда Михайленка завершила турнір на стадії півфіналу, мінімально поступившись французам, які тепер змагатимуться за трофей з іспанцями.


Євро-2024 (U-19). 1/2 фіналу

  • Франція (U-19) – Україна (U-19) – 1:0 (0:0).


Нагадаємо, наша команда посіла друге місце в групі А, зігравши внічию з Північною Ірландією (0:0) і Норвегією (0:0), а у вирішальному поєдинку здолавши Італію (3:2). «Синьо-жовті» здобули перепустку на ЧС-2025 (U-20) у Чилі та пробилися до півфіналу, де сьогодні зустрілися із французами, які стали найкращими у групі В.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background