Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Травма коліна на півроку виведе Бєсєдіна з ладу

Травма коліна на півроку виведе Бєсєдіна з ладу

Нападник «Динамо» і збірної України Артем Бєсєдін півроку не зможе грати в результаті пошкодження коліна. Він отримав травму в матчі проти Швеції на Євро-2020.

Андрій Шморгун, головний лікар «Динамо», діагностував часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки. Після проведеного обстеження МРТ знімки показують, крім зазначеного пошкодження, є часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок. До всього додається перелом виростків стегнової кістки, як розповідає головлікар.

За словами медика, велика травма сталася внаслідок переразгибания в колінному суглобі (гіперекстензії), під ударом прямою ногою Даніельсона. Зараз лікарі (включаючи травматологів і хірургів) обговорюють тактику і методи лікування футболіста, попередньо кажучи про консервативне лікування. У будь-якому випадку, на відновлення у Бєсєдіна піде не менше шести місяців.

Нападаючий збірної України отримав травму в результаті жорсткого фолу шведського захисника Маркуса Даніельсона. Артем відіграв тільки 10 хвилин, а Даніельсон був видалений з поля.

Збірна України вперше в історії вийшла в чвертьфінал ЧЄ, перемігши Швецію (2:1). 3 липня в суботу національна збірна зустрінеться з Англією в Римі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background