Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Трансфер Судакова: у Шахтарі назвали суму, за яку готові продати півзахисника

Трансфер Судакова: у Шахтарі назвали суму, за яку готові продати півзахисника

Сергій Палкін, виконавчий директор донецького «Шахтаря», розповів за яку суму «гірники» готовий продати Георгія Судакова. 


Про йдеться у виданні The Telegraph.


Палкін повідомив, що клуб чекає на пропозиції. На його думку, вирішальним для Судакова стане виступ за національну збірну України на Євро.


«Якщо він добре зіграє на Євро, точно переїде. Але навіть без Євро багато клубів захочуть його. Якщо подивитися на позицію, яку він грає, то у світі є, напевно, п'ять гравців його рівня», – сказав він.


Сергій додав, що остання пропозиція по Судакову, складала 40 млн євро плюс бонуси від «Наполі», але донеччани відмовилися. 


«Ми точно не продамо його менше ніж за 50 мільйонів євро. Мені важко сказати, хто прийде наступним, але точно прийде», – підкреслив Палкін.


Нагадаємо, в сезоні 2023/24 вдруге Судаков став чемпіоном української Прем'єр-ліги у складі «Шахтаря». Футболіст виступає за національну збірну України, наразі на рахунку хавбека 14 офіційних матчів за «синьо-жовтих», проте цей показник має збільшитися після виступив у фінальному турі цьогорічного Євро-2024.


21-річний Георгій є одним із тих, кого донеччани планують продати у літнє трансферне вікно. Раніше до «Шахтаря з наміром підписати півзахисника звертались клуби з Серії А – «Ювентус» і «Наполі».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background