Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Трансфер Довбика до Жирони на завершальній стадії – джерело

Трансфер Довбика до Жирони на завершальній стадії – джерело

Трансфер форварда СК «Дніпро-1» та збірної України Артема Довбика в іспанську «Жирону» майже завершився.

Про це повідомляє Та То Таке.

Відомо, що є принципова угода між трьома клубами – «Жироною», «Дніпро-1» та «Мітьюлландом» (Данія). Сума трансферу становитиме приблизно 6 млн євро. Залишилося закрити лише документальні та юридичні аспекти угоди.

Нагадаємо, іспанці запропонувала за українця 5-7,5 млн євро й готові взяти на себе зобов’язання розрахуватися з данським клубом, який претендує на 50% від продажу форварда. Частиною угоди також міг стати форвард «Труа» Микола Кухаревич: французький клуб, як і «Жирона», входить до City Football Group.

У разі успішного завершення угоди між трьома клубами, є ймовірність, що матч у відповідь проти «Панатінаїкоса» у кваліфікації Ліги чемпіонів стане останнім для Артема у складі дніпрян.

Раніше зазначалося, що Довбик продовжив контракт з «Дніпром-1» до літа 2025 року. Нова угода покращила можливості дніпрян заробити на трансфері гравця. При цьому керівництво клубу розраховувало продати футболіста не менш як за 15 млн євро.

Минулого сезону форвард зіграв 39 матчів у всіх турнірах за дніпрян, у яких забив 29 голів та віддав 8 результативних передач. Довбик став найкращим бомбардиром минулого розіграшу УПЛ.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background