Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Top Rank програла торги по бою Хегай – Дламіні

Top Rank програла торги по бою Хегай – Дламіні

Відбулися промоутерські торги по бою українського боксера напівлегкої ваги Арнольда Хегая (21-1-1, 13 КО) і Лерато Дламіні (20-2, 11 KO) з ПАР за звання обов’язкового претендента на пояс IBF.


Про це інформує журналіст Ден Рафаель.


Ставку компанії Top Rank (представляє інтереси українця) у розмірі $65 000 перебили TBG (партнери Дламіні) ставкою у $71 000.


Відомо, що Лерато отримає 75% гонорару ($53250), Арнольд – 25% ($17750). TBG у найближчі два тижні має подати підписані контракти на бій і протягом 90 днів оголосити всі деталі щодо організації поєдинку.


Нагадаємо, у нинішньому рейтингу Міжнародної боксерської федерації Хегай посідає третє місце, Дламіні – друге. За словами IBF, переможець елімінатора отримає вакантний перший рядок рейтингу та стане обов’язковим претендентом на чемпіонський титул, яким володіє мексиканець Луїс Лопес (30-2, 17 KO).


Хегай в останньому бою переміг іспанця Хона Мартінеса у січні. Дламіні у попередньому поєдинку переміг у жовтні 2023 року японця Томокі Камеду. 


Південноафриканський боксер спочатку планував провести з Камедою реванш, але зрештою зробив вибір на користь бою з Хегаєм.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background