Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Тоні Кроос повертається до збірної Німеччини

Тоні Кроос повертається до збірної Німеччини

Хавбек «Реалу» Тоні Кроос заявив, що він повертається до збірної Німеччини після пропозиції головного тренера Нагельсманна. 

Очікується, що Кроос повернеться в березні. За словами гравця, він вважає шанси німців на Євро-24 хорошими, незважаючи на думку деяких експертів. За свою кар’єру Тоні провів 106 матчів і складі збірної та забив 17 голів. Раніше про завершення кар'єри у збірній він оголосив в 2021 році, одразу після завершення Євро-2020. В останнє Кроос виходив на поле за свою збірну  у матчі 1/8 фіналу Євро-20 проти Англії, в якому Німеччина поступилася.  

Німеччина приймає Євро-24. Вона потрапила до групи А разом зі збірними Угорщини, Швейцарії та Шотландії. Перед початком турніру Німеччина зіграє в товариських матчах з Францією 23 березня та Нідерландами 26 березня. В цих поєдинках, скоріше за все, і зіграє Тоні Кроос. 

Кроос вигравав чемпіонат світу з Німеччиною в 2014 році. Тоді команду тренував Йоахим Лев. Після такого успіху німцям на вдавалося вийти в фінал на світових та європейських чемпіонатах. Найкраще досягнення Німеччини з 2014 року -  вихід до півфіналу Євро-2016, де вони поступилися Франції 0:2. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background