Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стівенсон прокоментував бажання вийти на ринг проти Ломаченко

Стівенсон прокоментував бажання вийти на ринг проти Ломаченко

Чемпіон WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон розповів про бажання вийти на ринг проти чемпіона IBF та IBO у легкій вазі Василя Ломаченка та володаря поясу WBA Джервонти «Танка» Девіса.


Про це повідомляє DAZN.


«Критика з боку Девіса мого боксерського стилю? Це схоже на те, що хтось дуже наляканий. Девіс ніби каже: я не хочу виходити з тобою в ринг, тому що в тебе чудовий захист. Це схоже на людину, яка боїться програти. Я не звертаю на це увагу, бій з Арутюняном близький і це головне зараз», – зазначив він.


На думку Девіса, українець виглядає добре, проте він наляканий. 


«Він боїться битися зі мною. Перестань боятися, Ломаченко! Ми називатимемо тебе “Дакченком” або “Скариченком”, поки ти не поб’єшся зі мною, чемпіон», – додав Шакур.


Свій наступний бій Стівенсон проведе 6 липня. Його суперником буде Артем Арутюнян. 


Нагадаємо, тривалий час Шакура називають одним із найближчих суперників для Ломаченка та Девіса.


Раніше промоутер Боб Арум розповів, що представники Ломаченка та Девіса вже кілька тижнів ведуть переговори про очне протистояння двох чемпіонів. За попередньою інформацією, поєдинок Ломаченко – Девіс може відбутися у листопаді 2024 року.


Нагадаємо, в ніч на 16 червня Джервонта захистив свій чемпіонський титул, відправивши в нокаут співвітчизника Френка Мартіна. 


Ломаченко 12 травня технічним нокаутом переміг австралійця Джорджа Камбососа. Українець здобув вакантний пояс IBF у легкій вазі, який раніше звільнив його попередній суперник Девін Гейні. Також Василь відібрав пояс IBO, яким володів Камбосос.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background