Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стівенсон – Де Лос Сантос: Стало відомо, коли та де відбудеться бій за титул WBC у легкій вазі

Стівенсон – Де Лос Сантос: Стало відомо, коли та де відбудеться бій за титул WBC у легкій вазі

16 листопада на «T-Mobile Арені» в Лас-Вегасі відбудеться бій за титул WBC у легкій вазі між колишнім чемпіоном світу у двох дивізіонах Шакуром Стівенсоном (20-0, 10 КО) та домініканцем Едвіном Де Лос Сантосом (16-1, 14 КО).


Про це повідомляє BoxingScene.


Відомо, що великий вечір боксу пройде у тиждень етапу чемпіонату Формули-1, який увінчається гонкою 19 листопада.


Крім Стівенсона та Де Лос Сантоса на ринг в цей день вийдуть мексиканець Емануель Наваррете та бразилець Робсон Консейсао. Наваррете захищатиме пояс WBO серед юніорів у легкій вазі.


Нагадаємо, Шакур планував битися за пояс WBC з Френком Мартіном. Їхні представники уклали угоду за кілька годин до того, як WBC мав відкрити торги на право проведення бою. Проте Френк вийшов з переговорів і відмовився від бою. Стівенсон заявив, що Френк зажадав розподілу гонорару за поєдинок 50/50.


Раніше поясом WBC у легкій вазі володів Девін Гейні. Організація оголосила титул вакантним після того, як американець прийняв рішення битися з Реджисом Прогрейсом у першій напівсередній вазі.


Шакур переміг японця Шуічіро Йошино у своєму дебютному бою в легкій вазі. Де Лос Сантос переміг Джозефа Адорно одноголосним рішенням суддів 8 липня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background