Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стала відома умова, за якої Челсі виплатить Шахтарю 30 млн євро бонусів

Стала відома умова, за якої Челсі виплатить Шахтарю 30 млн євро бонусів

Донецький ФК «Шахтар» заробить до 30 млн євро бонусами від англійського «Челсі» за трансфер Михайла Мудрика за однієї умови. Це станеться у разі виконання українцем найвищих результатів з командою — перемозі у чемпіонаті Англії чи Лізі чемпіонів.


Про це повідомив журналіст The Athletic Ліам Туомі.


За його словами, за один подібний трофей «гірники» отримають 5 млн євро – щоб виплатити повну суму, «Челсі» має виграти АПЛ або ЛЧ сумарно шість разів до кінця контракту Мудрика. Угода з українцем спливає у 2030 році, однак у ній є опція продовження ще на сезон.


За підсумками минулого сезону англійський ФК вперше з 2018 року не кваліфікувався у Лігу чемпіонів. В АПЛ лондонська команда посідає дев'яте місце після 21 туру, набравши 31 очко.


Нагадаємо, Мудрик перейшов з «Шахтаря» у «Челсі» в січні 2023 року. Сума трансферу склала 70 млн євро, ще 30 млн прописані в угоді як бонуси. Трансфер 23-річного футболіста став найдорожчим в історії українського футболу.


З моменту переходу у «Челсі» Мудрик провів 40 матчів за лондонську команду, відзначившись чотирма голами та чотирма асистами. У нинішньому сезоні Михайло дев'ять разів розпочинав матчі англійської Прем'єр-ліги у старті, але лише одного разу провів на полі весь поєдинок.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background