Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стало відомо, хто пройшов до чвертьфіналу ЧС-2022

Стало відомо, хто пройшов до чвертьфіналу ЧС-2022

У суботу та неділю у Катарі пройшли чотири матчі 1/8 фіналу чемпіонату світу-2022 з футболу. В результаті стали відомі чотири збірні, які потрапили до наступного етапу — Нідерланди, Аргентина, Франція та Англія.

Зазначимо, що Нідерланди з рахунком 3:1 обіграли США. У складі переможців відзначилися Депай, Блінд і Дюмфріс. Американці ж відповіли єдиним голом Райта.

Аргентинці в 1/8 фіналу ЧС-2022 зіграли проти Австралії з рахунком 2:1. Рахунок у матчі відкрив Лео Мессі. У другому таймі Альварес подвоїв їхню перевагу. На 77-й хвилині Аргентина забила втретє, щоправда, цього разу в свої ворота, автогол на рахунку Фернандеса.

Наступного дня Франція здолала Польщу 3:1. У складі «синіх» відзначилися Жиру, дубль на рахунку Мбаппе. Поляки відповіли голом Левандовського з пенальті в кінці зустрічі

Четвертою збірною, яка пройшла до 1/4 фіналу стала Англія, завдавши нищівної поразки Сенегалу — 3:0. М'ячі на арені «Ель-Байт» в Ель-Хаурі забили Джордан Хендерсон, який відкрив рахунок на 38-й хвилині, Гаррі Кейн (45+3) та Букайо Сака (57).

9 грудня о 21:00 Нідерланди вийдуть проти Аргентини, а 10 грудня — Англія проти Франції (21:00).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background