Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Стала відома ще одна пара боксерів, які виступлять в андеркарді бою Усик – Ф’юрі

Стала відома ще одна пара боксерів, які виступлять в андеркарді бою Усик – Ф’юрі

Колишній чемпіон світу IBF у першій важкій вазі Джей Опетая виступить в андеркарді бою за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між володарем чемпіонського поясу WBC Тайсоном Ф’юрі та чемпіоном за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком.


Суперник австралійця визначиться найближчим часом. Також стало відомо, що екс-чемпіон світу працюватиме спаринг-партнером у таборі «Циганського короля».


У своєму останньому у поєдинку Опетая у першому раунді нокаутував британця Еліса Зорро. Бій відбувся у рамках івенту «День розплати» у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Що відомо про бій Усик – Фʼюрі


Бій між українцем Олександром Усиком та скандальним британцем Тайсоном Фʼюрі пройде 17 лютого у столиці Саудівської Аравії. 


В андеркерді цього протистояння в очному бою зійдуться чемпіон світу за версією IBF у другій напівлегкій вазі Джо Кордіна з Вельсу та володар титулу за версією IBO Ентоні Какаче з Північної Ірландії. Також у рамках великого вечора виступатимуть 40-річний росіянин Сергій Ковальов та непереможений швед Робін Сафар.


Нагадаємо, в останньому поєдинку Ф’юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів. Британець отримав два розсічення у бою з екс-чемпіоном UFC.


А Усик останній бій провів 27 серпня у Вроцлаві (Польща), де українець нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді та захистив чемпіонські титули.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background