Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Шахтар» програв «Порту» 1:3 в Лізі чемпіонів

«Шахтар» програв «Порту» 1:3 в Лізі чемпіонів

Дива не сталося, і «Шахтар» поступився 19 вересня «Порту» в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів»  з рахунком 1:3. Поєдинок проходив у Гамбурзі на стадіоні «Фолькспаркштадіон». Оборона гірників стала тріщати з самого початку. Вже на 8 хвилині футболісти «Порту», як на тренуванні, провели результативну атаку, яку завершив Галено.

«Шахтар» швидко зрівняв рахунок, коли єдиний форвард Келсі головою замкнув навіс з флангу. Але рівновага трималася недовго, і знову той же Галено забиває після грубої помилки захисників. Третій гол Таремі провів після подачі з флангу на 29 хвилині. Захисники «Шахтаря» вчергове були статистами і тільки спостерігали. 

По суті «Порту» зробив гру в першому таймі. Після перерви португальці майстерно «сушили» гру, не дозволяли «гірникам» створювати хоч якісь моменти. Вчора ми побачили команди різного рівня. Одна з великою ймовірністю потрапить до плей-офф, а інша побореться за 3 місце та путівку до Ліги Європи.

«Шахтар» - «Порту» - 1:3. Голи: Галено (8, 15), Келсі (13) Таремі (29). Попередження: Сікан (6), Степаненко (31), Конопля (76) – Карму (4), Жоау Маріу (54).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background