Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Сьогодні на КС з біатлону відбудеться чоловічий спринт: відомий стартлист українців

Сьогодні на КС з біатлону відбудеться чоловічий спринт: відомий стартлист українців

У Ленцергайде (Швейцарія) триває третій етап Кубка світу з біатлону – сьогодні відбудеться чоловічий спринт. Змагання розпочнуться о 15:15 за київським часом.


Про це повідомляє Суспільне Спорт.


Чоловіча команда України перед цими змаганнями зберегла свій склад з другого етапу сезону в австрійському Гохфільцені. Жоден з українців не потрапив до залікової зони спринтерських перегонів.


Стартлист України на спринт Кубка світу в Ленцергайде:


14. Артем Прима

29. Дмитро Підручний

39. Антон Дудченко

65. Артем Тищенко

98. Тарас Лесюк.


Варто зауважити, що вперше від спринту Естерсунда в першій стартовій групі гонку розпочне Артем Прима. До другої групи пройшли Підручний і Дудченко, до третьої та четвертої — Тищенко та Лесюк відповідно.


У першій групі з Примою бігтимуть норвежці Штурла Легрейд, Ветле Крістіансен та Андре Стремсгейм, французи Емільєн Жаклен, Кантен Фійон-Майє та переможець спринту в Естерсунді, німець Філіпп Наврат.


Лідери загального заліку, норвежці Тар'єй і Йоганнес Бьо стартують у другій групі. Старший з братів Бьо претендуватиме на другий виграний спринт поспіль після «золота» в Гохфільцені.


Спринт і гонку переслідування в Ленцергайде пропустить другий номер загального заліку Себастьян Самуельссон, який вибув через COVID-19, але зберігає шанси на участь у першому масстарті сезону.


Нагадаємо, етап у Швейцарії розпочався для збірної України з найкращого жіночого спринту в сезоні. Одразу в топ-30 заїхали всі наші чотири біатлоністки, здобувши путівки до гонки переслідування.


16 грудня о 13:45 відбудеться гонка переслідування у жінок, а о 15:40 – у чоловіків. 17 грудня пройдуть масстарти – о 13:30 у жінок та о 15:45 у чоловіків.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background