Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Збірна України на груповій стадії ОІ-2024 зіграє з Іраком

Збірна України на груповій стадії ОІ-2024 зіграє з Іраком

На груповій стадії Олімпійських ігор-2024 збірна України зіграє з Іраком. Азійська збірна стала четвертим учасником групи В, у якій виступатиме наша команда. Також туди увійшли Марокко та Аргентина.


Відомо, що збірна Іраку посіла третє місце на Кубку Азії-2024 U-23. Вони дійшли до півфіналу турніру, де зазнали поразки від Японії U-23 (0:2). У матчі за бронзу Ірак у додатковий час обіграв Індонезію U-23 (2:1).


Першим суперником, з яким «синьо-жовті» зіграють на олімпійському турнірі буде саме збірна Іраку. Матч відбудеться 24 липня. Далі команда Руслана Ротаня зустрінеться з Марокко (27 липня) та Аргентиною (30 липня).


Дві найкращі команди квартету В вийдуть на двох представників групи А у чвертьфіналі Олімпіади. Фінал відбудеться в Парижі 9 серпня на «Парк де Пренс».


Варто зазначити, що Україна вперше візьме участь у Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа підопічні Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.


Футбольний турнір Літніх Олімпійських ігор пройде у семи містах. Матчі приймуть Париж, Марсель, Ліон, Нант, Ніцца, Бордо, Сент-Етьєн. За регламентом турніру, у заявках команд допускається присутність лише трьох гравців віком від 23-х років.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background