Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Росіян та білорусів допустили до участі у міжнародних змагань з бадмінтону

Росіян та білорусів допустили до участі у міжнародних змагань з бадмінтону

Всесвітня федерація бадмінтону (BWF) допустила росіян та білорусів до участі у міжнародних змаганнях у якості індивідуальних нейтральних спортсменів з 26 лютого 2024 року.


Про це йдеться у заяві на сайті федерації.


Відомо, що Рада BWF проголосувала за затвердження нормативної бази, яка дозволяє таким спортсменам брати участь у змаганнях під нейтральним прапором.


Для проведення належної перевірки та ретельного вивчення всіх умов повернення буде створено комісію з визначення вимог до спортсменів. Пізніше BWF здійснюватиме контроль за поведінкою індивідуальних нейтральних спортсменів та спостерігатиме за дотриманням ними цих умов.


Спортсмени почнуть подавати заявки на відповідність вимогами у вересні, після чого почнеться процес перевірки. Потім схвалені спортсмени підлягатимуть жорсткій перевірці на допінг. А повернутися до змагань росіяни та білоруси зможуть вже у лютому 2024-го.


Якщо ж поведінка окремого спортсмена порушуватиме критерії прийнятності, які використовуються для повернення, федерація залишає за собою право ще раз переглянути його статус.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background