Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Реванш Усик-Джошуа: українець викупив права на трансляцію двобою

Реванш Усик-Джошуа: українець викупив права на трансляцію двобою

Українці зможуть безкоштовно подивитися на реванш українця Олександра Усика та британця Ентоні Джошуа, який відбудеться вже 20 серпня у місті Джидда (Саудівська Аравія). Сталося це завдяки тому, що Усик придбав права на трансляцію двобою.

Про це повідомив представник українського боксера Олександр Красюк в ефірі Mixed Zone. За його словами, під час показу поєдинку проводитиметься збір коштів на допомогу нашій країні в умовах війни з росією.

«Він за свої власні гроші ці права отримав і безкоштовно хоче передати їх всьому українському народу, щоб цей поєдинок кожен охочий українець міг спостерігати у прямому ефірі», — розповів Красюк.

Він підкреслив, що побачити довгоочікуваний бій можна буде на платформі Megogo, на телеканалах Суспільного, офіційному YouTube-каналі Усика Usyk17, а також, можливо, на порталі Pari Match.

Крім того, за інформацією журналіста Talk Sport Майкла Бенсона на його сторінці у Twitter, поєдинок може принести спортсменам близько $80 млн. Чистий гонорар між ними розділять 50/50.



Нагадаємо, Усик та Джошуа змагатимуться за пояси (WBO, WBA, IBF та WBA Super у надважкій вазі), які наш співвітчизник виборов в останнього 25 вересня 2021 року. Тоді рішення суддів за перемогу українця було одностайним.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background