Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ребров прокоментував результат товариського матчу Україна – Німеччина

Ребров прокоментував результат товариського матчу Україна – Німеччина

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував результати першого товариського матчу перед Євро-2024 з футболу своїх підопічних з Німеччиною.


Про це повідомляє УАФ.


За словами фахівця, головною метою цього протистояння є підготовка до Євро.


«Головна мета — підготуватися до Євро. Ця гра була корисною для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але в нас попереду майже два тижні на підготовку. Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання в команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато оборонятися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, за рахунок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини», – сказав Сергій.


Як пройшов товариський матч Україна – Німеччина


Збірна України розписала мирову з Німеччиною у першому товариському матчі перед Євро-2024 з футболу – 0:0.


На поле українці вийшли зі схемою з п'ятьма захисниками. На воротах стояв Анатолій Трубін, а на вістрі нападу вийшов Роман Яремчук.


Варто зазначити, що суперники «синьо-жовтих» дуже часто били по воротах, але до перерви майже всі удари були або повз, або заблоковані. Наші футболісти ходили у рідкісні, але гострі контратаки. Одна з яких принесла одразу два удари: спочатку спробу Михайла Мудрика накрив захисник, а потім добивання Віктора Циганкова виявилося неточним. Під кінець тайму Роман Яремчук двічі пробив у площину воріт, але на місці був Мануель Ноєр.


Після перерви атаки підопічних Сергія Реброва припинили призводити до ударів, тоді як команда Нагельсманна, навпаки, поправила приціл. Неодноразово довелося рятувати Анатолію Трубіну, якого не змогли пробити ані дебютант Максіміліан Баєр, ані Кріс Фюріх, ані їхні партнери. Сумарно господарі завдали 26 ударів, п’ять із них відбив Трубін, ще в одному випадку Баєр влучив у каркас.


На 89-й хвилині матчу Артем Довбик після помилки Ноєра влучив у порожні ворота, але у бомбардира був зафіксований офсайд. Невдовзі голкіпера перевірив Андрій Ярмоленко. А вже у компенсований час Трубін знову захистив ворота після удару Деніза Ундава.



Товариський матч

  • Німеччина – Україна – 0:0.


Нагадаємо, цей поєдинок став першим у серії червневих спарингів збірної України. 7 червня українці проведуть контрольний поєдинок із командою Польщі у Варшаві. Далі 11 числа підопічні Реброва зіграють зі збірною Молдови.


На груповому етапі ЧЄ-2024 «синьо-жовті» зіграють із збірними Румунії (17 червня), Словаччини (21 червня) та Бельгії (26 червня). Матчі пройдуть, відповідно, у Мюнхені, Дюссельдорфі та Штутгарті.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background