Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Реал поступився Атлетіко та вилетів з Кубка Іспанії

Реал поступився Атлетіко та вилетів з Кубка Іспанії

«Атлетіко» на своєму стадіоні у матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії обіграв «Реал Мадрид» з рахунком 4:2.


Команди обмінялися голами наприкінці першого тайму. У складі «Атлетіко» відзначився Самуел Ліно (39 хвилина), проте перед перервою «Реал» зрівняв рахунок завдяки автоголу Яна Облака (45+1). 


У другому таймі підопічні Дієго Сімеоне завдяки Альваро Мората (57 хвилина), який скористався помилкою Андрія Луніна та Антоніо Рюдігера, знову вийшли вперед. Наприкінці гри українець кілька разів урятував свою команду, після чого гру у додатковий час перевів Хоселу.


У першому овертаймі Антуан Грізманн повернув перевагу в рахунку господарям, відзначившись після класного сольного проходу. Питання про переможця поєдинку у другому овертаймі зняв Родріго Рікельме.


Кубок Іспанії, 1/8 фіналу

  • Атлетіко – Реал – 4:2 (1:1, 1:1, 2:0).

Додамо, що Лунін вийшов у стартовому складі «Реала» на цей поєдинок та провів на полі всю гру. Всього цього сезону на рахунку Андрія 12 матчів, у яких він пропустив одинадцять м’ячів. П’ять поєдинків українець відстояв «на нуль».


Нагадаємо, в 1/4 фіналу Кубка Іспанії також вийшли «Мальорка», «Севілья», «Реал Сосьєдад», «Сельта», «Атлетик», «Жирона» та «Барселона».


У наступному матчі в рамках чемпіонату Іспанії «Атлетіко» зіграє проти «Гранади», а «Реал» гратиме з «Альмерією».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background