Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Пушич розповів про шанси Шахтаря перемогти Барселону у матчі Ліги чемпіонів

Пушич розповів про шанси Шахтаря перемогти Барселону у матчі Ліги чемпіонів

Головний тренер донецького «Шахтаря» Маріно Пушич поділився своїми очікуваннями від матчу 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти іспанської «Барселони», який відбудеться сьогодні.


Про це йдеться на офіційному сайті донеччан.


«У кожному поєдинку завжди своя енергія. Це нова гра. Майже неможливо порівняти матч, який грали два тижні тому, і той, який будемо грати зараз. Ми мали час, щоб попрацювати разом. Звісно, це було не так довго, лише короткий тиждень», – наголосив він.


Читайте також: Прогноз і ставки на матч ЛЧ «Шахтар» Донецьк – «Барселона»


Пушич додав, що тренування його підопічних були не такими масштабними, проте під час матчів вони відпрацьовували деякі принципи, які б він хотів побачити під час сьогоднішнього поєдинку.


«Я не зовсім вірю в те, коли кажуть, що певна команда у певний момент не в найкращій формі, адже щоразу це окрема гра. Барселона має вражаючу кількість гарних виконавців, вони можуть дозволити собі робити багато змін. Але ми тут, щоб змагатися.


Хочу побачити реалізацію того, над чим ми працювали на тренуваннях. Побачимо, як усе вийде. Будь-яка команда може програти класичне, шанси завжди 50 на 50. Не сказав би, що в них якийсь складний період. Можна зіграти внічию у складній грі на виїзді. Вони продовжують боротися за чемпіонство і зараз ідуть на третьому місці. Я знаю, що це дуже гарна команда. Це не змінює моєї думки», – пояснив фахівець.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background