Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Психологія ставок на спорт

Психологія ставок на спорт

Психологія ставок на спорт відіграє важливу роль в успіху або невдачі беттора. Розповімо про найважливіші психологічні аспекти в беттінгу. Якими психологічними якостями повинен володіти беттор, щоб досягти успіху в ставках на спорт (за матеріалами порталу Herobet).

Управління емоціями

Емоції можуть сильно впливати на рішення беттора під час ставок. Гравець психологічно має бути готовим до можливих втрат і не дозволяти емоціям керувати грою. Рішення в беттінгу потрібно ухвалювати, ґрунтуючись на аналізі та знаннях, а не на емоціях.


У жодному разі не можна робити ставки на улюблену команду або проти нелюбимої команди. Уболівальник і беттор речі несумісні, їхнє поєднання це мрія букмекера, який отримує надприбутки, коли беттор-уболівальник робить нічим не обґрунтовану ставку на «свою» команду, яка в 90% випадків програє сильнішому супернику.


Гравець повинен розуміти, що беттінг, як, і власне, все наше життя, складається з чорно-білих смуг. Обов'язково буде низка вдалих ставок, яка потім зміниться низкою програшних парі, і, навпаки. Кредо професійного беттора так буде не завжди.

Самоконтроль

Гравець повинен вміти контролювати свою гру і не переходити межу, яка заздалегідь була встановлена. У беттора має бути встановлений фінансовий ліміт, який він може витратити за день, тиждень, місяць, квартал, рік. Якщо часовий проміжок закінчився, а ліміт вичерпано, ставок до закінчення наміченого часу більше не робиться.

У жодному разі не слід намагатися відіграти щойно програне парі, яке, як здавалося беттору, було «залізобетонним». Ставки на спорт мають бути рутинним заняттям, позбавленим будь-яких емоцій тільки «голий» аналіз і вивчення інформації.

Аналіз і знання

Інформація та вміння її аналізувати це фундамент беттінгу. Набагато більше шансів на успіх у того беттора, який знає все про предмет ставок. Тому не варто «гнатися» за всім спортом, логічно зосередитися на окремо взятій вузькій «ніші», наприклад, на конкретному чемпіонаті або турнірі. Деякі професіонали йдуть ще далі, роблячи ставки тільки на певних спортсменів або команди.

Встановлення реалістичних цілей

Будьте реалістичними з приводу своїх очікувань від ставок. Спортивні ставки не гарантують постійний дохід, і навіть досвідчені гравці іноді зазнають збитків. Тому, не варто покладати великі надії на беттінг, як джерело постійного доходу, якщо ви не є професіоналом. Беттінг більшість гравців повинні розглядати, як певний різновид хобі або азартного проведення часу, без особливих надій на заробіток у БК.

Стратегії ставок

Робити ставки потрібно згідно із заздалегідь розробленою стратегією, яка відповідає банкролу та цілям, які поставив перед собою гравець. Існує безліч різних стратегій, але жодна з них не гарантує стовідсоткового виграшу (йдеться про легальні стратегії). Під час гри кожен беттор розробляє свою унікальну стратегію, покладаючись на яку він робить ставки.

Психологічна стійкість

Це дуже важливий аспект для беттора. Рано чи пізно в житті будь-якого беттора трапляється період, пов'язаний із довгостроковим даунстриком (серією програшних ставок). Гравець повинен мати стійку психіку, щоб не «зірватися» і не погіршити ситуацію. Пам'ятайте так буде не завжди.

Відповідальність

Укладати парі в букмекерських конторах можна тільки на ті гроші, які гравець може дозволити собі втратити. У жодному разі не слід позичати гроші для ставок або грати в борг.


Гра на спортивних ставках вимагає терпіння, знань і самодисципліни. Пам'ятайте, що успіх не гарантований, і варто ставитися до цього виду розваг з обережністю.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background