Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

PSG.LTD – впевнено, Virtus.pro – слабко: яким був WePlay AniMajor в Києві?

PSG.LTD – впевнено, Virtus.pro – слабко: яким був WePlay AniMajor в Києві?

Проведення WePlay AniMajor в Києві стало ще одним кроком для розвитку кіберспорту в Україні. На мейджор по Dota 2 приїхали кращі команди, щоб позмагатися за приз в 500 000 доларів призового фонду і 2 700 очок DPC. І показали вони себе по-різному.

PSG.LTD домінували протягом турніру

PSG.LTD показала свої амбіції ще на груповому етапі. Китайська команда виграла 4 поєдинки і ще 3 зустрічі звела внічию, і з першого місця вийшла в плей-офф. На шляху до фіналу PSG.LTD впевнено обіграла Alliance, Team Nigma і T1, діставшись до фіналу проти Evil Geniuses. Китайці виграли у суперника 3 карти і стали тріумфаторами турніру. Якщо їм вдасться зберегти таку вражаючу форму до TI 10, вони однозначно будуть фаворитами і на цьому мейджорі.

Evil Geniuses: знову не щастить

Evil Geniuses до кожного турніру підходять фаворитами, але їм постійно не щастить. Вже на третьому мейджорі поспіль вони програють у фіналі. На WePlay AniMajor їм довелося грати 5 зустрічей в нижній сітці плей-офф, але вони впоралися з цим завданням. Однак протиставити хоч щось PSG.LTD вони не змогли. Тим не менш, Evil Geniuses в черговий раз довели, що вони претендують на серйозні успіхи. Смуга невдач рано чи пізно закінчиться.

Хто здивував і хто розчарував

Приємним сюрпризом WePlay AniMajor стала Team Spirit. У команді багато недосвідчених гравців, і потрапляння в нижню сітку плей-офф вважалося б успіхом. Однак Team Spirit не тільки змогли добре пройти групу, але і обіграли Alliance в плей-офф, що також великий успіх для молодої команди. Зупинити їх змогли тільки ViCi Gaming. Турнір показав, що таланту у Spirit багато, і у них хороші шанси стати топами.

Також гарне враження залишила Team Nigma, яка ще на етапі Wild Card ризикувала вилетіти. Однак після проходу Invictus Gaming, Nigma показала силу в групі, вигравши 4 матчі і 1 поступившись.

Однак не всі були сюрпризи були приємними. У плей-офф команда пройшла Virtus Pro, але далі їй не пощастило зіграти з двома фіналістами – PSG.LTD і Evil Geniuses. Від Virtus Pro багато чекали, а отримали невиразний виступ в групі і виліт від Team Nigma в нижній сітці плей-офф. Команді доведеться багато працювати перед VI 10, вони вже не вважаються фаворитами цього мейджора. Не вразила і Team Secret, яка в Wild Card зіграла 4 матчі внічию і 1 програла, зайнявши всього 16 місце.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background