Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Продивус відмовився від посади президента ФБУ

Продивус відмовився від посади президента ФБУ

Володимир Продивус не планує працювати на своїй посаді президента Федерації боксу України (ФБУ). Також він анонсував проведення нових виборів президента ФБУ, у яких не братиме участі.

Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

«Коли в Україні за рахунок незаконних дій реалізувалося рейдерське захоплення Федерації боксу, юристи та правоохоронні органи не залишилися осторонь. Ми витратили кілька років на судові процеси, які завершилися рішенням суду на нашу користь! Справедливості знайшлося місце! <...> Радий, що злочинцям, які організували цю аферу із захопленням Федерації боксу, не вдалося остаточно забруднити своїми злочинними діями офіційні структури», – зазначив він.

Продивус наголосив, що по своїй роботі на міжнародному рівні не зможе і не бачить можливим обійняти посаду очільника ФБУ.

«Але є чимало гідних представників боксерської сім’ї, які мають такі амбіції та компетентність. Про офіційну дату виборів та подальші дії щодо відновлення повноцінної діяльності ФБУ буде повідомлено пізніше», – підкреслив Володимир.

Раніше він знову став фігурувати як президент ФБУ у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Зазначалося, що Продивус подав до суду і домігся скасування рішення державного реєстратора про внесення до Реєстру Кирила Шевченка на посаду голови федерації.

Нагадаємо, у вересні 2022-го IBA призупинила діяльність Федерації боксу України.

У травні того ж року Продивус увійшов до складу Ради директорів IBA. Президентом міжнародної асоціації боксу був переобраний росіянин Умар Кремльов.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background