Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Прима пропустить перший етап КС-2023 з біатлону

Прима пропустить перший етап КС-2023 з біатлону

Український біатлоніст Артем Прима не братиме участі у першому етап Кубка світу 2023 року, що відбудеться у Поклюці (Словенія) з 5 до 8 січня.

Про це в інтервʼю Суспільному заявив старший тренер команди Юрай Санітра.

Зазначимо, що Прима пропустив ЧУ з біатлону у Яворові (Львівська область) через відновлення після «старої травми». Пізніше у спортсмена виникли проблеми через коронавірус.

«У цей час, на початку другого триместру, будемо страждати й через Артема Приму, якому потрібно зробити корекцію через проблеми зі здоров'ям. До цього ж додалися ще й проблеми з коронавірусом, але, на щастя, без сильних наслідків. Можливо, що Прима пропустить етап Кубка світу в Поклюці», — пояснив наставник.

Сам Прима заявив, що попри сподівання встигнути відновитися, зробити цього не зможе. Біатлоніст підтвердив, що не виступить у Словенії, хоча й вирушить туди з командою. Наразі йому заборонені великі навантаження.

За словами Санітри, у січні Прима матиме невеликий спад за планом, щоб наприкінці місяця він зміг піднятися знову на такий рівень.

«Прима нам потрібен не лише для індивідуальних результатів, але й для естафет, мікстестафет. Тому Артем зараз – дуже важливий елемент нашої команди», — додав тренер.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background