Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Останні трансфери київського «Динамо» є наслідком фінансових проблем

Останні трансфери київського «Динамо» є наслідком фінансових проблем

«Динамо» Київ не гратиме восени в єврокубках. Причина - виліт в кваліфікації «Ліги конференцій» в двобої з «Бешикташем». Це ускладнило фінансовий стан клубу. У зв’язку з цим кияни продали Сидорчука, Гармаша та Перріса. Втрата цих гравців значно скоротить зарплатну відомість «Динамо». 

За попередніми розрахунками, неучасть «Динамо» в єврокубках восени – це мінус 7 мільйонів євро бюджету. З огляду на нинішній фінансовий стан киян, це суттєва втрата. На думку деяких аналітиків, це не останні трансфери «Динамо» цього року. Є вірогідність, що команду покинуть Буяльский та Шапаренко. Чутки про їх трансфери вже з’являються. 

Пам’ятаємо як нещодавно говорили про перехід Сидорчука до бельгійського «Вестерло». Начебто, його пропонували іншим бельгійським клубам, зокрема, «Андерлехту», але конкретна пропозиція надійшла з «Вестерло». Цілком реально, що зараз йдуть переговори про контракти інших динамівців. 

Зараз утримувати досвідчених динамівців коштує дорого. З огляду на критичну ситуацію в плані гри та роботи Луческу, цілком реальний подальший розпродаж відомих гравців. Що цікаво, кредит довіри до Луческу навіть при таких плачевних результатах у керівництва не вичерпався й він продовжує утримувати велику зарплатню.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background