Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Погба отримав 4 роки дискваліфікації за допінг

Погба отримав 4 роки дискваліфікації за допінг

Півзахисника «Ювентуса» Поля Погба дискваліфікували на 4 роки за вживання заборонених речовин. Справу Погба розглядав Національний антидопінговий трибунал Італії, який і виніс вердикт. 

На початку сезону 23/24 Погба був відсторонений від професійного спорту після позитивного допінг-тесту. У жовтні була проведена повторна проба, яка підтвердила, що в організмі француза є підвищення тестостерону, що заборонено. Після цього справу гравця передали в Національний антидопінговий трибунал Італії. Прокуратура вимагала максимального терміну відсторонення від спорту француза – 4 роки. Таке рішення і було прийняте. 

Якщо термін дискваліфікації не буде зменшено, або вона не була скасована після апеляції, то француз зможе вийти на поле не раніше сезону 27/28, тобто в 34 роки. «Ювентус» тепер має право розірвати контракт з Погба і не виплачувати йому зарплату до 2026 року, яка оцінюється в 30 мільйонів євро.   

Поль Погба заявив, що буде подавати апеляцію у спортивний арбітражний суд. За його словами, він не вживав допінг свідомо, і що рішення про його відсторонення від професійного спорту є помилковим.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background