Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Поєдинок Лопеса і Камбососа може зірватися. Реванш Теофімо з Ломаченком все ближче

Поєдинок Лопеса і Камбососа може зірватися. Реванш Теофімо з Ломаченком все ближче

Бій Теофімо Лопеса і Джорджа Камбососа опинився під загрозою зриву. Проблема полягає в місці проведення бою і карантинних обмеженнях. Організатор бою, промоутерська компанія Triller, заявила про плани провести бій в Австралії. Однак ця країна накладає жорсткі обмеження, зокрема є вимоги щодо обов'язкового карантину, на якому повинні перебувати всі іноземці протягом 14 днів. Ця вимога поставила під сумнів проведення бою, оскільки команда Лопеса з цим не згодна.

Журналіст Майк Коппінджер заявив, що Лопес і представники його команди не хочуть проходити двотижневий карантин. У такому випадку бій буде зірвано, а обов'язковий претендент Джордж Камбосос отримає чемпіонський пояс IBF без проведення поєдинку.

На тлі проблем, що виникли з організацією бою Лопеса і Камбососа, поновилися розмови про реванш Ломаченка і Лопеса. Інсайдери повідомляють, що в промоутерській компанії Top Rank вже обговорюють можливість проведення цього поєдинку. Більш того, бій може бути організований і проведений вже у 2021 році.

Перший бій між Лопесом і Ломаченком відбувся в жовтні 2020 року. Лопес переміг одноголосним рішенням суддів, і відібрав пояси WBA, WBO і WBC, якими володів українець. Після цього бою Ломаченко провів один бій проти Масайоші Накатані, в якому переміг достроково. Теофімо після бою з Василем на ринг не виходив.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background