Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Під Усика і Уайлдера створюють нову вагову категорію

Під Усика і Уайлдера створюють нову вагову категорію

У WBC планують визначити найсильнішого в суперкрузервейте

Колишній чемпіон світу британець Тоні Беллью, котрий нині працює в комітеті WBC, зацікавлений в створенні нової вагової категорії - суперкрузервейта. За словами екс-боксера, вакантний титул в новій вазі могли б розіграти американський нокаутер Діонтей Уайлдер (42-1-1, 41 КО) і технар з України Олександр Усик (17-0, 13 КО).

«У крузерах є неймовірно круті бійці. Взяти хоча б Усика, - цитує Беллью vringe. - Але по своїй антропометрії він фізично не зможе змагатися з монстрами хевівейта. Але ніяк не через брак майстерності. Тому я підтримую WBC в прагненні створити нову вагову категорію. Президент організації Маурісіо Сулейман мою думку знає.

Потрібно змінити ліміт крузервейта - зробити його до 86,2 кг замість 90,7 кг. А суперкрузервейт - до 99,8 кг. У ній би виступали дрібні супертяжі. Я б зміг виступати в такій ваговій категорії. Усик зміг би, Уайлдер і Девід Хей. І всім було б комфортно.

Якби у мене був абсолютний контроль над ситуацією, я б першим поєдинком в новій вазі зробив титульний бій між Усиком і Уайлдером».

Бій Усика з Чисорою намечений на 31 жовтня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background