Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Перемога Альвареса над Смітом: одноголосне рішення суддів

Перемога Альвареса над Смітом: одноголосне рішення суддів

Сьогодні в Сан-Антоніо (штат Техас) була важлива ніч: на вечорі боксу відбувся чемпіонський бій між Саулом Альваресом і Каллумом Смітом. Боксери боролися за титул чемпіона світу за версіями WBC і WBA Super, в категорії суперсередня вага.

Тривалість поєдинку була 12 раундів. Судді без сумнівів прийняли одноголосне рішення: 119-109, 119-109, 117-11.

Після закінчення бою Канело заявив про свою готовність до нових поєдинків в тій же вазі. Він сказав, що була проведена велика робота, і він радий перемогти суперника з більшими параметрами. Це стало доказом того, що Канело – кращий боксер в світі боксу. Альварес поділився, що поєдинки в суперсередній вазі йому подобаються і він має намір об'єднати пояси, приймаючи нові виклики. Він прагне до бою з кращими боксерами, наприклад, з радістю використає можливість бою з Головкіним, якщо випаде такий шанс. І він на ділі довів свою готовність до сильних боїв.

Це був перший бій Альвареса з 2 листопада 2019 року, коли він достроково здобув перемогу над Сергієм Ковальовим. Результатом поєдинку став пояс чемпіона в напівважкій вазі, але незабаром Сауль залишив пояс вільним для іншого боксера.

У 2016 році Альварес здобув перемогу (шляхом нокауту) над екс-чемпіоном світу в першій середній вазі Ліамом Смітом, старшим братом Каллума.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background