Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Підручний і Прима достроково завершили виступи на етапі КC у Рупольдингу

Підручний і Прима достроково завершили виступи на етапі КC у Рупольдингу

Два українських біатлоніста та лідера збірної України Дмитро Підручний та Артем Прима достроково завершили виступи на етапі Кубка світу у Рупольдингу (Німеччина). Це сталося після найгірших за 5 років результатів нашої збірної на чоловічій естафеті.


Про це повідомляє Суспільне Спорт.


За словами Підручного, чоловіча естафета стала єдиною гонкою, в якій він братиме участь на етапі у Рупольдингу. Далі українець відправиться на підготовку в Обертілліах (Австрія), і пропустить наступний етап змагань в Антгольці. Він буде останнім перед стартом чемпіонату Європи.


«Непростий день для нашої команди. Результатом незадоволений ніхто. Найголовніше зараз – проаналізувати помилки та виправити їх. Для мене це була єдина гонка в Рупольдінгу. Далі вирушаю на підготовку до головних змагань сезону в Обертілліах», – зазначив Підручний на своїй сторінці в Instagram.


Відомо також, що разом з Підручним до Обертілліаху відправився Артем Прима. Таким чином, на етапі КС у Рупольдингу залишилося п'ять біатлоністів: Антон Дудченко, Денис Насико, Артем Тищенко, Тарас Лесюк та Віталій Мандзин.


Нагадаємо, у чоловічій естафеті на Кубку світу у Рупольдингу Прима та Підручний бігли два етапи: Артем з колом штрафу передав естафету на останньому, 23-му місці, Підручний на своєму етапі відіграв усього одну позицію.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background