Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Павелко залишиться у СІЗО ще на місяць: подробиці

Павелко залишиться у СІЗО ще на місяць: подробиці

Президенту Української асоціації футболу (УАФ) Андрію Павелко продовжили термін утримання під вартою на місяць – до 16 лютого 2024 року. Попередній термін дії запобіжного заходу діяв до 18 січня.


Про це повідомляє FootballHub.


У середині червня Шевченківський районний суд Львова ув’язнив у СІЗО Павелка на строк 60 діб, потім його перебування під вартою було продовжено. Заставу у 9,88 млн грн, яку раніше внесла УАФ, перерахували на користь держави.


У листопаді прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальній справі щодо Павелка та генерального секретаря організації Юрія Запісоцького за підозрою у розкраданні державних коштів.


На думку УАФ весь процес є роботою на замовлення від екс-керівників асоціації. У 2018 році програма «Схеми» провела розслідування, за результатами якого УАФ та її президента Андрія Павелка запідозрили у корупції через завод із виготовлення штучних полів.


Нагадаємо, виконком УАФ офіційно затвердив провести позачерговий конгрес УАФ 25 січня 2024 року. Засідання відбудеться у київському Будинку футболу о 12:00. Заодно було затверджено порядок денний конгресу, одним із пунктів якого є «Про обрання президента УАФ»: єдиним кандидатом на виборах є Андрій Шевченко.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background