Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Основний склад Natus Vincere не подолав кваліфікацію на головний турнір року з Dota 2

Основний склад Natus Vincere не подолав кваліфікацію на головний турнір року з Dota 2

Основний склад української кіберспортивної організації Natus Vincere (NAVI) не зміг подолати кваліфікацію на головний турнір року з Dota 2 – The International 2024.


У півфіналі нижньої сітки східноєвропейської кваліфікації  NAVI поступилися 9Pandas – 0:2. Володар путівки на TI 2024 визначиться у протистоянні 1win – Yellow Submarine/9Pandas.


Загалом на The International 2024 зіграють 16 команд. Шість колективів отримали прямі запрошення на турнір: Team Spirit, Xtreme Gaming, Team Falcons, Team Liquid, Gaming Gladiators та BetBoom Team.


Ще десять учасників визначаться за підсумками кваліфікації у шести регіонах. Відбір уже подолали Team Zero (Китай), G2 x iG (Китай), nouns (Північна Америка).


The International 2024 пройде у Копенгагені. Розпочнеться турнір 4 вересня матчами групової стадії, гранд-фінал заплановано на 15 вересня на Royal Arena у столиці Данії. Чинний переможець TI – Team Spirit, яка обіграла у гранд-фіналі Gaimin Gladiators (3:0).


Нагадаємо, останній раз NAVI грали на TI у 2019-му році і посіли підсумкове 13-16-те місце. 


Зауважимо, NAVI Junior, молодіжний склад «Народжених перемагати», зіграє у закритій кваліфікації у регіоні Західної Європи. Відбір розпочнеться 19 червня. Їхніми суперниками будуть Tundra Esports.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background