Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Визначилися ще два півфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Визначилися ще два півфіналісти Ліги чемпіонів УЄФА

Пройшло ще два матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА. В результаті цих протистоянь визначилися ще два клуби, які зіграють у 1/2 фіналу – іспанський «Реал Мадрид» та німецька «Баварія».


Підопічні Карла Анчелотті на виїзді у серії пенальті пройшли англійський ФК «Манчестер Сіті».


Мадридці відкрили рахунок на початку гри – відзначився Родріго (12-а хвилина). у першому таймі «городяни» мали кілька класних шансів для взяття воріт, але гості зуміли вистояти не без допомоги українського воротаря Андрія Луніна. Проте після перерви господарі все ж відігралися зусиллями Кевіна Де Брейне, який точним ударом перевів поєдинок у додатковий час.


В овертаймах команди також не змогли визначити найсильнішого, а от у серії пенальті точнішими були футболісти «Реала». Героєм одинадцятиметрової серії став Лунін, який відбив удари Бернарду Сілви та Матео Ковачича.


Український голкіпер вийшов з перших хвилин у складі іспанського ФК та зіграв свій 27-й поєдинок за «Бланкос» у всіх турнірах сезону.


Ліга чемпіонів. Чвертьфінал. Матч-відповідь

  • Манчестер Сіті – Реал – 1:1 (0:1, 1:0, 0:0), по пенальті 3:4.


Команда Томаса Тухеля на своєму полі мінімально обіграла лондонський «Арсенал» – 1:0.


Перший тайм не приніс голів жодній з команд. Після перерви «Баварія» зуміла відзначитись. Під час затяжної атаки акуратний навіс Рафаеля Геррейру в падінні головою замкнув Йозуа Кімміх (63), який випередив Габріеля Мартінеллі. Гол прийшов із зони лівого захисника, де не було Олександра Зінченка. Мікел Артета, як і у першій зустрічі, залишив українця у запасі. І так і не випустив по ходу зустрічі.


Забивши, німецька команда поступилася м’ячем супернику, але нічого наднебезпечного біля воріт господарів «Каноніри» так і не створили. «Ротен», своєю чергою, були близькі до другого голу, однак Лерой Сане нагоду не використав.


Ліга чемпіонів. Півфінал. Матч-відповідь

  • Баварія – Арсенал – 1:0 (0:0).


Нагадаємо, у першому чвертьфінальному матчі «Реал» та «Ман Сіті» зіграли внічию 3:3. «Баварія» також розписала мирову з «Арсеналом» у першому матчі –2:2.


У півфіналі Ліги чемпіонів мадридці зіграють з командою Тухеля. Другу пару 1/2 фіналу турніру складуть «Боруссія Д» та «ПСЖ». Перші поєдинки пройдуть 30 квітня, а другі – 7 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background