Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Олімпійські ігри у Парижі пройдуть без Мудрика

Олімпійські ігри у Парижі пройдуть без Мудрика

Англійський ФК «Челсі» не дозволить українцю Михайлу Мудрику та аргентинцю Енцо Фернандесу взяти участь в Олімпійських іграх-2024 у Парижі.


Про це повідомляє Daily Mail.


Лондонський клуб має намір надати новому головному тренеру Енцо Мареске максимально сильну команду для повноцінної передсезонної підготовки.


Зазначається, що і Михайло, і Енцо в будь-якому разі пропустять початок передсезонки через свою участь у континентальних першостях – Євро-2024 (14 червня – 14 липня) та Копа Америка (20 червня – 14 липня). Також у «Челсі» бояться повторення попереднього сезону, коли лазарет команди був постійно переповнений.


Нагадаємо, Мудрик перейшов до «Челсі» у січні 2023 року і підписав контракт на 8,5 років. Лондонський ФК та «Шахтар» домовилися про перехід Михайла за 100 млн євро (включно з бонусами). Минулого сезону 23-річний українець зіграв у 41 матчі за «Синіх» у всіх турнірах, забив сім голів і віддав два асисти.


Футбольний турнір на Іграх пройде з 24 липня до 10 серпня. У ньому вперше у своїй історії візьме участь збірна України. Путівку Олімпіади команда Руслана Ротаня виборола минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи. 


«Синьо-жовті» зіграють на ОІ-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азіатською збірною 24 липня.


«Челсі» у сезоні 2023/24 фінішував на шостому місці та завоював путівку до Ліги конференцій. Після закінчення сезону клуб розлучився з головним тренером Маурісіо Почеттіно та призначив на його місце Енцо Мареску. Старт сезону 2024/25 в АПЛ заплановано на 17 серпня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background