Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Олімпійська збірна України розгромила Індонезію у першому матчі товариського турніру перед Іграми-2024

Олімпійська збірна України розгромила Індонезію у першому матчі товариського турніру перед Іграми-2024

Олімпійська збірна України з футболу (U23) здолала Індонезію (U20) у першому матчі товариського турніру Tournoi Maurice Revello – 3:0.


Вже на 9-й хвилині протистояння Україна забила перший гол – Олександр Драмбаєв з лівого флангу зробив навісну передачу в штрафний майданчик суперників, звідки м'яч забив Геннадій Синчук.


На 30-й хвилині першого тайму «синьо-жовті» подвоїли перевагу. Українці проводили атаку, м'яч перехопив захисник індонезійців, однак він помилився, чим і скористався півзахисник Микола Михайленко. Хавбек пробив з межі штрафного майданчика, а голкіпер Ікрам Алгіфарі не зміг парирувати удар.


Збільшити відрив нашій команді вдалось на 59-й хвилині. Синчук навісною передачею зробив закидання за воротаря індонезійців, де головою на добиванні спрацював Олег Федор.



Tournoi Maurice Revello. Група B. Перший тур

  • Україна U-23 – Індонезія U-20 – 3:0 (2:0).


У другому турі підопічні Ротаня 6 червня зіграють проти Італії U-21, яка раніше з рахунком 4:3 обіграла Японію U-19. Також у групі B бере участь команда Панами U-23. Турнір молодіжних команд завершиться 16 червня.


Нагадаємо, влітку 2024 року Україна вперше візьме участь в Олімпійському футбольному турнірі. Путівку до Парижа «синьо-жовті» вибороли минулого року, вийшовши до півфіналу молодіжного чемпіонату Європи.


Збірна України зіграє на Олімпіаді-2024 з Аргентиною, Марокко та Іраком. У першому турі підопічні Ротаня зустрінуться із азійською збірною 24 липня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background