Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

О'Салліван вшосте став чемпіоном світу

О'Салліван вшосте став чемпіоном світу

Британець не залишив від Вілсона каменя на камені в останній день фіналу

Британський снукерист Ронні О'Салліван ушосте в кар'єрі переміг на чемпіонаті світу. У вирішальному матчі він розгромив восьмого номера рейтингу Кайра Вілсона - 18-8.

У перший день фінальної серії О'Салліван почав з ривка 8-2, але в наступній сесії суботи Вілсон взяв п'ять з семи партій і скоротив різницю в рахунку. На перерву гравці пішли за рахунку 10-7 на користь Ронні. У неділю, 16 серпня, «Ракета» розніс суперника в денній частині фіналу, взяв сім фреймів з восьми і підійшов до вирішальної сесії за рахунку 17-8.

У заключній частині матчу Ронні виграв один фрейм і оформив остаточну перемогу. Крім кубка англієць отримав також чек на 552,5 тисячі євро призових, повідомляє «Євроспорт».

Це перша перемога О'Саллівана на ЧС з 2013 року. Раніше він перемагав на першостях планети в 2001, 2004, 2008, 2012 та 2013 роках.

Ронні підтвердив звання найтитулованішого з діючих гравців - у жодного в турі немає шести перемог на чемпіонатах світу. «Ракета» зрівнявся за цим показником зі Стівом Девісом і Реєм Ріардоном.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background