Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Новим президентом ФБУ став Олег Ільченко

Новим президентом ФБУ став Олег Ільченко

Новим повноправним президентом Федерації боксу України став Олег Ільченко. Його кандидатуру делегати підтримали одностайним рішенням на зібранні позачергової конференції ФБУ.


Про це йдеться на сторінках організації у соцмережах.


Відомо, що від лютого 2024-го року Олег очолював федерацію в статусі виконувача обов'язків президента. До того він виконував у ФБУ функції першого віцепрезидента.


На посаді Ільченко змінив Кирила Шевченка, який залишив свою позицію у ФБУ в лютому. Організацію функціонер очолював протягом двох років – з лютого 2022 року.


Також на конференції ухвалили рішення про скасування повноважень колишнього президента ФБУ Володимира Продивуса. У травні в соціальних пережах він оголосив про повернення на посаду президента за рішенням суду, після внесення змін у державний реєстр.


Скликанням позачергової конференції у ФБУ відреагували на заяву Продивуса. 


«Зміна прізвища в реєстрі та виграний незрозумілий суд не означає, що Продивус з 2015 року не переобирався на посаду президента і може бути ним довічно. Президент ФБУ без осередків. Чим він хоче керувати?», – сказано на сторінках федерації.


Зазначається, що запрошення висунути свою кандидатуру було надіслано і Продивусу, після того, як він поновився у реєстрах керівником.


На посаді президента Федерації Продивус вперше перебував у 2008-2022 роках. У грудні 2022 року Міжнародна боксерська асоціація визнала тогочасного очільника ФБУ Кирила Шевченка легітимним президентом федерації.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background